Reseptilääkkeet

Martinlaakson apteekissa on kattava valikoima reseptilääkkeitä. Saat reseptilääkkeet apteekistamme nopeasti ja vaivattomasti, ja palvelumme on sujuvaa yksilöllistä.

Kysy meiltä, jos jokin asia askarruttaa lääkityksessäsi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme neuvoo ja opastaa mielellään lääkkeiden käytössä. Ehdotamme lääkkeesi vaihtoa edullisempaan, mikäli reseptilääke kuuluu lääkevaihdon piiriin.

Jos käytät useita lääkkeitä samanaikaisesti, meillä on mahdollisuus tarkastaa yleisimmät yhteisvaikutukset.

Reseptien uusinta

Apteekki voi uusia terveuskeskuksissa määrätyt sähköiset reseptit. Lääkäri vastaa uusimipyyntöön kahdeksan arkipäivän sisällä. Huomioittehan, että lääkäri voi halutessaan olla uusimatta reseptejä.

Apteekkimme voi uusia puolestasi yksityislääkärien määräämiä paperireseptejä puhelimitse. Uusittavaksi kelpaavat reseptit, jotka on kirjoitettu alle vuosi sitten ja joiden lääkkeet on käytetty loppuun.

Varaudu noin viikon toimitusaikaan, sillä yksityislääkärien tavoittaminen voi viedä aikaa heidän vastaanottoajoistaan riippuen. Uusittaviksi hyväksyttävien lääkkeiden tulee olla pitkäaikaissairauksiin tarkoitettuja. Sen sijaan esim. antibiootteja, voiteita ja unilääkkeitä emme voi uusia.

Itsehoitolääkkeet

Apteekistamme löydät reseptittä saatavia itsehoitotuotteita erilaisiin tarpeisiin. Kattava itsehoito-osastomme tarjoaa useita vaihtoehtoisia tuotteita tilapäisten ja lievien oireiden hoitoon.

 Itsehoitolääkkeet sisältävät tehokkaita lääkeaineita, ja ne on aina tarkoitettu lyhytaikaiseen ja tilapäiseen käyttöön. Henkilökuntamme opastaa oikean tuotteen valinnassa, neuvoo tarvittaessa lääkkeettömään itsehoitoon tai ohjaa lääkärin vastaanotolle.

Eläinlääkkeet

Apteekistamme saat myös lääkkeet eläinten hoitoon ja hyvinvointiin.  Eläinlääkehyllystämme löydät eläinten lois- ja matohäätölääkkeet sekä ihon- ja turkinhoitotuotteet. Valikoimastamme löydät eläinten ripulilääkkeitä, silmä- ja korvavesiä sekä feromoni- ja vitamiinivalmisteita.

Tervetuloa Martinlaakson apteekkiin!